21.8.2016

1. Adrian

Osan lukumusiikkia ei niinkään tunnelmanluojaksi, vaan kertoakseen teille, mitä herra nimeltä Darryll oikein soittaa.



Musiikki liian kovalla, valot liian himmeitä. Yhdistelmä, joka sai monen kompensoimaan tilan epämukavuutta juomalla tuopin, shotin tai drinkin toisensa perään. Savukone peitti likaisen lattian ja pinttyneet oksennustahrat harmaaseen mitäänsanomattomuuteen. Jossain kilisevä peliautomaatti kertoi jonkun onnekkaan sielun voittaneen dollarin tai kaksi.



Tanssilattialla sinne, tänne ja taas takaisin miehen sylistä toiseen hoippuva nainen nauroi kimakalla äänellä kuin korppikotka. Huusi musiikin yli, mennäänkö jatkoille. Tiskillä mies supatti jotain baarimikon korvaan, ehkä kyseli viinaa vahvempaa.
   Kaikkea sitä Darryll seurasi odottaessaan, että musiikki lakkaisi.



Soittolista vaikeni. Joku mongersi vastalauseitaan baarimikolle suureen ääneen. Darryll imaisi tupakkaansa viimeisen kerran ennen sen tumppaamista lattiaan ja kokeili kitaransa kieliä yksi kerrallaan, ennen kuin aloitti intron.



Joku tunnisti biisin. Alkoi hyräillä hiljaa. Joku toinen heitti oluttuopin sisällön kohti Darryllia häneen osumatta, se taisi olla se vastalauseita mongertanut kaljamahainen mies.
   ”Leikkaa hiuksesi, homo!”
   Portsari saatteli miehen pikavauhtia ulos, ja pitkäksi venähtäneessä introssa päästiin itse asiaan. Tupakka oli muuttanut ennestään matalan lauluäänen käheäksi, mutta Darryll lauloi silti hyvin ja tiesi sen itsekin.
   ”So close, no matter how far
   Couldn't be much more from the heart
   Forever trusting who we are
   And nothing else matters”




Joku kaveri käveli esiintymislavan poikki Darryllista välittämättä kohti baarin seinustaa. Darryllkaan ei välittänyt hänestä, mitä nyt mulkaisi pahasti miehen melkein potkaistessa savukoneen kumoon epähuomiossa. Sormien liikkuessa kitaran kielillä luontevasti ja käheän äänen jatkaessa laulua ulkomuistista Darryll pani merkille miehen kumaran olemuksen, syvälle taskuihin työnnetyt kädet ja laahaavat askeleet. Kuin mies ei tahtoisi tulla huomatuksi.
   ”Never opened myself this way
   Life is ours, we live it our way
   All these words I don't just say
   And nothing else matters”




Tilattu oluttuoppi lojui kumarassa istuvan miehen edessä koskemattomana minuutista toiseen. Vaahtopinta kellervän juoman yllä oli jähmettynyt paikoilleen. Darryll oli vaihtanut kappaletta moneen kertaan, joku yksittäinen biisi oli kerännyt aploditkin. Mutta nyt ei ollut ketään taputtamassa käsiään. Aamuyö ja sulkemisaika lähestyivät ja jäljellä olivat vain Darryll ja kumarassa istuva mies.



Viimeinen biisi. Se vaati keskittymistä. Sitä oli treenattu viikkotolkulla ja oli kieltämättä huutava vääryys, että sitä sitten joutui soittamaan Club Basixin kaltaisessa räkälässä. Intron ajan Darryllin katse oli kielissä, ei missään muussa.



Kun Darryll intron päätyttyä kohotti katseensa aloittaakseen laulun, ruskeat silmät kohtasivat vain tyhjän nurkkapöydän ja pöydällä lojuvan, nyt jo lämmenneen oluttuopin. Ei tummiin pukeutunutta miestä, ei ketään muutakaan, baarimikkokin oli poistunut jo takahuoneen puolelle ja portsari oli kadonnut teille tietymättömille.



Darryll hymyili itsekseen ja jatkoi kitaransa näppäilyä. Viimeiset murheelliset mollisoinnut täyttivät muuten niin hiljaisen tilan.

***



Kävellessään kädet taskuissa ulos baarista, kohti sivukujien oikoreittiä keskustaan, mies luuli saavansa kävellä yksin. Mutta luulo ei ole koskaan tiedon väärti, eikä silläkään kertaa olisi pitänyt olettaa mitään.



Kaksi nuorta miestä seisoskeli tupakalla baarin seinustalla. Mittaillen kolmatta miestä katseellaan he supattivat jotain keskenään. Siilitukkainen imaisi tupakkaa ja puhalsi savut ilmaan. Nahkatakkinen taas kokeili taskuaan ja nyökkäsi.
   ”Ehkä viimeinen tilaisuutemme.” Ääni oli aavistuksen kimeä, alkoholin kipakka aromi olisi leijaillut uloshengityksen myötä nenään, jos kukaan selväpäinen olisi seissyt tarpeeksi lähellä.



Kaksikko sovitti kävelyvauhtinsa vieraan miehen kävelyvauhtiin sopivaksi. He pysyttelivät miehen takana sopivan matkan päässä, kuitenkin niin lähellä, ettei mies karkaisi heidän näkökentästään minnekään. Ei, ellei yhtäkkiä lähtisi juoksuun, ja sitähän mies ei tekisi. Ei tämä osannut epäillä mitään. Idiootti mikä idiootti.



Kohteen pujahtaessa verkkoaitaan jätetyn aukon läpi kävelläkseen vanhan tehtaan pihan kautta isommalle tielle tämän takana kävelevä kaksikko erosi kuin yhteisestä, ääneen lausumattomasta sopimuksesta. Siilitukkainen, Nigel nimeltään, kiertäisi tehtaan toiselle puolelle, tulisi kohdetta vastaan pian. Ja takana tulisi nahkatakkinen. Piruparalla ei olisi mitään mahdollisuutta paeta.



Nigelin ilmestyessä kulman takaa kädet rinnalleen ristittyinä kohde pysähtyi. Vilkaisi hieman taakseenkin kuullessaan nahkatakkisen askeleet. Nahkatakkinen naurahti hiljaa, epäuskoisena, miehen lähtiessä uudelleen kävelemään ja pyrkiessä selvästi Nigelin ohi. Se vain ei tulisi onnistumaan, ei näin helposti.



Miehen yrittäessä kävellä Nigelin ohi siilitukka purki kätensä puuskasta ja tönäisi miestä lujaa kohti syvennystä tehtaan seinässä. Nahkatakkinen seurasi kaksikkoa vierestä ja kaivoi taskustaan jotakin. Kun kohde kohotti kätensä tönäistäkseen Nigelia takaisin, mies astui lähemmäs.



”Älä pakota meitä satuttamaan sinua.”
   Reppana pelkäsi. Mies painautui aivan liki tehtaan seinää. Nahkatakkinen puristi veistä kädessään ja virnisti.
   ”On aika vaarallista liikkua sivukujilla tähän aikaan yöstä”, hän sihahti humalaisen suhisevalla ässällä. ”Varsinkin, jos sattuu olemaan rahaa mukana. Taskut ympäri.”
   Seinää vasten painautunut mies siirsi kätensä hitaasti taaksensa kuin haparoidakseen takataskua. Liike oli niin hidas, että sitä seuraavan nopean eleen kontrasti edeltävään hitauteen oli suorastaan hämmentävä.



”Herranjumala, älä ammu!”
   Aseen piippu tähtäsi vuoroin Nigeliin ja vuoroin nahkatakkiseen. Nahkatakkinen oli heistä ensimmäinen, joka otti jalat alleen. Nigel tajusi vasta aseistetun miehen varoittavasta katseesta perääntyä ja lähteä kompuroivaan juoksuun toverinsa perässä.



Ilmeenkään värähtämättä mies kohotti aseensa ja varmisti, ettei se tosiaan ollut ladattu. Lipas ei ollut paikoillaan, aivan kuten hän oli muistellutkin asian olevan. Tyhjästäkin aseesta näytti silti olevan melkoista hyötyä, näin mies ainakin ajatteli kuunnellessaan kahden väärälle tielle eksyneen nuorukaisen pelästyneestä juoksusta kieliviä askelten ääniä siihen saakka, että ne vaimenivat kokonaan.



Työnnettyään aseensa takaisin vyölleen ja lähdettyään jatkamaan matkaa sivukujien poikki miehen huulilla kareili kevyt hymyntapainen. Ryöstöyritys neljässä tunnissa. Oliko kaupunki muuttunut neljässä vuodessa vai muistiko hän sen vain toisenlaisena, varma ei voinut olla. No, tervetulotoivotus se oli tämäkin.



’Tervetuloa Anne Arboriin, Adrian de Luca. Tervetuloa takaisin.’

***



Adrian

Avaimet kolahtivat keittiön työtasoa vasten äänekkäästi. Nipussa oli niitä kaksi, sekä varsinainen avain että vara-avaimeksi tarkoitettu kopio. Ehkä riskialtista pitää mukanaan molempia avaimia, ehkä olisi ollut fiksumpaa jättää toinen niistä sisälle asuntoon. Sitä ehtisi miettiä myöhemmin.



Jääkaapissa ei ollut valon lisäksi paljon muuta. Pari jäätävän kokoista laitosruokalaan tarkoitettua purkkia jotain säilykeruokaa, toinen kanakeittoa ja toinen jotain venäläisen lihakeiton tapaista. Nappasin kanakeiton käsiini, vilkaisin epäilyttävää pullistumaa purkin kyljessä, mutta kohautin olkiani siitä välittämättä.



Mikroa minulla ei ollut, liedellä lämmitykseen tarvittavasta kattilasta puhumattakaan, joten ruoka oli syötävä kylmänä. Lusikan olin sentään tajunnut pakata sen vähäisen omaisuuden joukkoon, jonka olin mukaani Roaring Heightsista ottanut. Pieni metalliesine ei ollut vienyt paljoa tilaa repusta ja mahdollisti nyt sen, ettei minun tarvinnut juoda kokkareista keittoa ja mitä todennäköisimmin sitä tehdessäni kaataa puolia purkin sisällöstä päälleni.



Syötyäni muistin pakanneeni jotain muutakin hyödyllistä mukaani; pari kynttilää, kynttilänjalan ja tulitikut. Sytytettyäni kynttilän jäin tuijottamaan ainoan valonlähteeni lepattavaa liekkiä. Asunnossa veti. Hienoa. No, tämä oli ainoa asunto, jonka olin saanut lyhyellä varoitusajalla, onnettomalla takuuvuokrasummalla ja ilman takeita minkäänlaisista tuloista tulevaisuudessa.



Miksi olin tullut takaisin? Miksi olin jättänyt vähäisen, mutta silti reppuni tämänhetkistä sisältöä jokseenkin arvokkaamman omaisuuteni Roaring Heightsiin ja palannut sinne, mistä kerran olin paennut henkeni edestä? Miksi otin riskin?
   Koska mitään riskiä ei ollut. Koska minut olisi jo löydetty, jos minut olisi haluttu löytää. He eivät olisi roikkuneet kannoillani neljää vuotta, viikon tai kaksi korkeintaan. Mitä vaaraa olisi ollut vasta kahdeksantoistavuotiaasta pojasta, joka oli ilmiselvästi liian pelokas kertoakseen kenellekään? Ei mitään, ja he tiesivät sen.



Varsinaiset syyni palata Anne Arboriin… no, kokonaisuudessaan ne olivat minullekin kysymysmerkki. Mutta yhden syyn tiesin. Jotain oli jäänyt kesken, pahasti. Jotain, jonka halusin selvittää, joka oli vainonnut minua ensimmäisen vuoden ja alkanut vainota nyt uudelleen. Tarkkaan ottaen se oli alkanut vainota minua siitä asti, kun olin nähnyt hänen kuvansa lehdessä. ”Arbor Corporation jatkaa toimintaansa. Perillinen yhtiön johdossa.” ”Nostaako Riley perheyrityksen tuhkasta?” ”Liikevaihto hurjassa nousussa – Arbor Corporationin menestystarina jatkuu.”



En minä menestyksen perässä ollut, en aikonut ratsastaa kenenkään siivellä. Minulle oli aivan sama, tahkosiko se arkkitehtifirma voittoa vai ei. Minä etsin anteeksiantoa. Rauhaa välillemme. Ehkä jotain, minkä olin menettänyt kauan sitten. Rakkautta.



Nukahtaessani turhan kuuman makuupussin sisään en tullut edes ajatelleeksi sitä mahdollisuutta, ettei hän näin monen vuoden jälkeen enää antaisi anteeksi. Tai pikemminkin en antanut itseni ajatella sitä. Sillä eihän se ollut mahdollista.



Nyt oli kaikista pään sisällä risteilevistä ajatuksista huolimatta nukuttava. Huomenna olisi oltava virkeänä. Sillä niinhän se meni, että ensin työ, sitten huvi. Töitä minä tarvitsin… ja minulla oli pieni aavistus siitä, mistä niitä saattaisin ennen pitkää löytää.

***

Irviksen kommentteja:


No niin. Alkuun pieni hämmennyksenvähennin; osat 1-7 olivat siis tietynlaista "introa" ja intron erottaakseni nyt hypättiin 1., 1.1, 1.2-numerointiin vanhan DLT:n tapaan. ;) Miksi näin, no paitsi siksi että halusin ja siksi, että tää oli luonteva vaihdos hypättäessä ajassa neljä vuotta eteenpäin, niin myös siksi, etten kokenut saavani tästä otetta vielä intron aikana ja tiedostin sen itsekin.

Ja niin, mun ei tosiaan pitänyt edes julkaista tätä ennen maanantaita, mutta skippasin lahjakkaasti tarpeeni suunnitella miljoona asiaa etukäteen. Ehkä vielä joskus pidän lukijoidenarmahdustauon.
Vannon kuitenkin pyhästi, että ainakin maanantain saatte olla rauhassa uudelta osalta... Nyt oli vaan sikatylsä viikonloppu joten tein sitten osia tätä tahtia :D Ehkä tulevat opinnotkin vähän rauhoittaa, ehkä. (Tällä hetkellä lojun kotona tekemättä mitään kun opintoja ei ole eikä sen puoleen töitäkään, se selittänee jotain tästä tahdista.)

Kysymyksiä, joihin ei ole pakko vastata:
1. Mitä mietteitä Darryll herätti?
2. Kuinka moni arvasi heti "jonkun kaverin kävellessä esiintymislavan poikki" sen olevan Adrian? :D
3. Mistä Adrian ajattelee töitä saavansa, ja millaisia töitä?

20 kommenttia

  1. 1. Mitä mietteitä Darryll herätti?
    Ei erikoisempia. Ihan hyvännäköinen poju!

    2. Kuinka moni arvasi heti "jonkun kaverin kävellessä esiintymislavan poikki" sen olevan Adrian? :D
    o/

    3. Mistä Adrian ajattelee töitä saavansa, ja millaisia töitä?
    Rikollista tietenkin. ;) No, ensin ehkä käy kysymässä Rileyiltä töitä, jos ymmärsin oikein niin Lucykö sitä johtaa vai mitä? Olen tosiaan kuumepöhnässä, ja saatoin käsittää jotain aivan hassusti. :D

    Adiranista on tullut komea mies!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ihan hyvännäköinen" ja mä henkilökohtaisesti olen täällä sulaa vahaa pikseliukon edessä :DDD

      Rikollista työtä... ;) Tai sitten tosiaan marssi Arbor Corporationin rekrytointitiskille: "Emmää mitään arkkitehtuurista tiedä, mutta voisinksmä keittää teille kahvia, toi Lucy vois olla mun suosittelija"

      :D

      Poista
  2. Uuu, Darry on cool, vaikka vähän sääliksi käy häntä! STAY TRUE, hmmm, hmmm. Luultavasti herralla on myöhemminkin roolia, en vaan keksi vielä mimmoista:D

    o/ arvasin olevan Adru:D

    Ei ainakaan poliisilaitokselta:D En tiedä yhtään, mitä Adru oisi viime vuodet tehnyt, voi liittyä siihenkin, tai sitten ei:D

    Enkä tiedä, mitä Adru niin pitkään teki baarissa, kun juomassa ei ainakaan ollut. Hmmm hmm hmm:D Jee, kiva osa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Darry... taas sä lyhentelet mun hahmon nimiä omine päinesi :'D STAY TRUE tosiaan, hienoa että joku huomasi siistit tatskat! <3 Herraa tullaan tosiaan näkemään myöhemminkin. ;)

      Poliisilaitokselta :D:D Never gonna happen my son. Your dreams won't come true *evil laugh*
      Viime vuosista kerrotaan jossain osassa. Ei tosin välttämättä ihan pian.

      Se taas, miksi Adrian oli baarissa, paljastuu kyllä ;)

      Poista
  3. Naurahdin sille kohdalle jossa sanottiin näin: "Joku kaveri käveli esiintymislavan poikki Darryllista välittämättä kohti baarin seinustaa (sit jotain liibalaabaa) kuin ei tahtoisi tulla huomatuksi."
    :DMä en ainankaan esiintymislavan kautta menis jos en tahtois tulla huomatuks. :D Mut ei se kohta häirinnyt, ollenkaan, ja siinä kun luki ei edes tajunnut sitä että ne asiat olivat hieman ristiriidassa keskeneään. :P

    Kauhistelen tätä vauhtia millä pystyt näitä osia tekemään, mutta toisaalta rakastan tätä tarinaa ja odotan aina innolla seuraavaa osaa joten...

    Ja ainiin rakastan Williamin (ADRIANIN******) uutta tyyliä. Se on vaan niin ihana. ♥_♥

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä vetoa että luit tuon Simstan chatboksista, mä päivittelin siellä just tätä asiaa tänään. :D Mutta joo, ajatusvirhe, en muokkaa koska mulla ei oo tapana muokata jo julkaistuja osia jos ei nyt mitään elämää suurempaa mokaa ole tehty.

      Hihi, mä sain tänään kuule niin paljon ideoita tähän että ~ Tiedän sun tykkäävän niistä ;)

      Adrian on ihana <3

      Poista
  4. Ekaksi täytyy sanoa, että tosi ihana banneri! En voinut kuin tuijottaa. Adrian on niin komea.
    Arvasin heti, että Adrian se oli joka käveli lavan ohi. Mitähän mies on nyt sitten viimeiset vuodet puuhaillut? Ja sitten taas, miten mies voi olla niin komea, kuolasin jokaista kuvaa. :---D Kuvakulmat oli tosi hienosti otettu, varsinkin Adrianin virne kun toivottaa itsensä tervetulleeksi kaupunkiin. Oli kyllä yllätys kun ne kaksi miestä tulivat uhkailemaan Adriania, että tämä veti aseen esiin. En olisi heti uskonut, että he ovat ne jotka pötkivät pakoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, itsekin tykkään tuosta bannerista! Kyllä sen kanssa vaivaakin nähtiin, aika paljon varjostus-valotus-työkalua käyteltiin sinne sun tänne :D Ja paljon muutakin.

      Se, mitä Adrian on puuhaillut, selviää kyllä. Ei välttämättä vielä ensi osassa, mutta kenties myöhemmin.

      Kerrankin hei mun tarinassa päähenkilö EI ole se, joka joutuu juoksemaan ongelmien ilmettyä! Olen ylpeä itsestäni <3

      Poista
  5. Kirjoitan lyhenetyn kommentin ekasta

    asia 1) https://2.bp.blogspot.com/-Uyp_7PhS2Is/V7mg0a7ZfEI/AAAAAAAADrU/Bwjc_Ii-A1USyIl-Hj-7Ls35g4nMe-45ACLcB/s1600/Screenshot-25.jpg Tämä kuva tuo esiin Adrianin komeuden ja viehättävyyden *.* Onko hänellä sama parta kuin Williamilla?

    2) kyssärit. 1. Darryll on komea ja voin kuvitella sen käheän, matalan mutta voimakkaan lauluäänen. Uskon hänen ja Adrianin ystävystyvän jne :D Adrian todennäköisesti päättyy rikkollisuuden poluille, koska a) DLT kyseessä ja b) mitä muuta kouluttamaton karkuri saa?

    3) Odotan Lucyn näkemistä kovasti ja muutosta. Uskon että hän ei näytä ilahtuneelta Adrianista ja uskoo hänen ainakin avustaneen isänsä murhassa. Koska Adrian sopivasti pakeni samoihin aikoihin. Silti hän oikeasti vielä tuntee vetoa Adriania kohtaa ja on onnellinen nähdessä hänet elossa.

    4) Kolmikkokin lienee vielä tulee mukaan. Ehkä he jopa tarjoavat töitä Adrianille jne. Tai sitten Adrian perustaa oman rikollisjoukkion ja ne kilpailevat keskenään jne :D

    5) Viime osassa Domin kuolema yllätti, mutta toimi hyvin juonenkäänteenä. Voi Adrian miksi kerroit Lucylle? Okei vihaan sitäkin että he eivät kerro, joten mikä minä olen arvostelemaan. Ymmärrän hyvin Lucyn raivon ja vihan. Itsekin varmaa hyvin samanlainen kyseisessä tilanteessa olisin toiminut. De Lucan suvun miehet ovat kyllä tolloja mitä naisiinsa tulee :D

    Osa oli hieno ja odotan innolla tulevaa. Vähän lyhyt kommentti, mutta en jaksanut kirjoittaa pitkästi uudelleen.

    R.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun eka kommentti vissiin katos jonnekin, ymmärsinkö oikein? Kumma, ei löytynyt roskapostistakaan. (Välillä Blogger suodattaa anonyymien kommentit sinne syystä, jota en tiedä.)

      On Adrianilla sama parta :) Myös Darryllilla ja monella muullakin mun hahmolla on. Tuo on vaan niin luontevan näkönen perussänki, etten voi olla laittamatta sitä vähän kaikille :D

      Darryllin lauluääni <3 Kuulen sen itsekin päässäni katsoessani miestä. Miten voi sulaa näin paljon (omalle) pikseliukolle, kysyn vaan! Ja kyllä vain, se lie tässä vaiheessa selvää että jotain rikollista Adrian jossain vaiheessa puuhailee :D

      Mahdetaankohan Lucya nähdä... mitä jos ei? ;) Jos tyttönen kuolee ennen Adrianin tapaamista? Musta ei ikinä tiedä... ;)

      Adrian kertoi Lucylle, koska täytyyhän nyt mun jonkun sukupolven kohdalla luoda mies, joka puhuu asioista :''''''D Ja se ei auta että Vincent kertoi Lauralle! Se ei nyt vaan auta. Mutta voih, teetpä niin tai näin niin aina väärinpäin, ei tykätä siitä ettei kerrota eikä myöskään siitä että kerrotaan! :D:
      De Lucan suku ei osaa käsitellä naisia. Muualla kuin sängensanonutmitääntähänkohtaan.

      Poista
  6. Tykkään ihan sikana tosta uudesta bannerista! c: Ihastelin sitä jo Simstassa.

    Adrianista on tullu ihan pirun komea. <3 Sellane salaperänen ja KO-ME-A. <33

    Daryll oli komea. Ei kai tässä vaiheessa muuta hänestä irti saanut (:D), joten toivottavasti saamme hänestä tietää pian lisää! Ja kyllä, itse arvasin heti tuon lavan poikki "enhaluatullahuomatuksivaikkakävelentänesiintymislavanpoikkisori" - miehen olevan Adrian. :d Ja rikollisia töitä luvassa, niin uskallan toivoa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi, lisää tykkääjiä! :3 Kiva kun siitä pidetään, en siis turhaan nähnyt vaivaa <3
      Adrian on kyllä kasvanut harvinaisen komeaksi simiksi. Tai kasvanut ja kasvanut, nuori aikuinenhan se oli tarinan alusta alkaen.

      Darryllista ei saanut muuta irti kuin lauluäänen, kitaransoittotaidon, kenties mieltymyksen Metallicaan ja komeuden. :D Mutta kyllä sitä nähdään vielä. Saattaapi olla, että piakkoin ;)

      Poista
  7. Minä(kin) aloitan kommenttini kehumalla tätä uutta banneria! Tosi hieno c:

    1. Mmmm...no siis ainakin toi man bun sopii miehelle paremmin ku hyvin :"D
    2. Luin osan aika kiireellä koulussa (pahis) eli ei heti tullut mieleen että Adrian oli tää "enhaluatullahuomatuksivaikkakävelentänesiintymislavanpoikkisori"-mies ;) (toivottavasti Milla ei pahastu että kopsasin tän litanian sen kommentista)
    3. Rikollispuuhista saa todennäköisesti elantonsa, kun on DLT kyseessä :D

    Vähän tuli lyhyt tästä kommasta koska oon vieläkin koulussa ja pitäs tehä 100 asiaa mut joo. :D
    -hedgehog-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja huh, pakko tulla vielä ihmettelemään tota kakkoskohdan sanojen väliä! En tiedä mistä se johtuu, outoa ö_ö
      -hedgehog-

      Poista
    2. Tässähän ihan punastuu bannerinkehujien määrää! :*) Mukava kuulla, että siitä tosissaan tykätään!

      "Mmmm", viittaako tää siihen että Darryll oli man bunin lisäksi muutenkin ihan suht komea kaveri ;D
      Pahis! Luet DLT:tä koulussa! No, mikä mä oon sanomaan, muistan elävästi miten värkkäsin DLT1:n aikaan näitä kesken orgaanisen syntetiikan tunnin. :D Hyödyllisesti käytettyä opiskeluaikaa! Se synteesikurssi näin btw venähtikin sitten pitkälle seuraavaan kevääseen...

      Tuo rivitys varmaan johtuu siitä, että kommenteilla on automaattinen justify käytössä ja tuo pitkä enhaluatullahuomatuksivaikka...-litania ei mahtunut edelliselle riville, joten se hyppäsi seuraavalle ja lisäsi edellisen rivin välistyksiä. ;)

      Poista
  8. Myönnän hieman hämmentyneeni nähdessäni tämän osan nimen (tai siis tuon numeron), mutta pian tajusinkin että nyt alkaa luultavasti tulemaan vieläkin mielenkiintoisempia juttuja, ja että ensin oli intro. :D

    1. Ei mitään erityisempiä mietteitä. Toivon että häntä tullaan vielä näkemään! Ainiin, piti vielä lisätä tähän että hän on kyllä todella komea! :D
    2. Minä ainakin arvelin sen olevan Adrian.
    3. Veikkaan, että ensin hän yrittää olla jotenkin hankkia jotain kunnollista päivänvalon kestävää työtä tai sitten hän vain päätyy etsimään jotain rikollista menoa. Kallistun ehkä hieman enemmän jälkimmäiseen vaihtoehtoon!

    Vielä tähän loppuun, aivan upea tuo uusi banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiota, että numeroinnin vaihtuminen oli kuitenkin tajuttavissa! Itse pelkään tekeväni asioista vähän turhan usein vähän turhan vaikeaselkoisia. :D

      Darryllia nähdään kyllä vielä ;) Itse asiassa ensi osassa. Ja se taas julkaistaan pian, vielä tänään!

      Kiva kun pidät bannerista!

      Poista
  9. I drool on my computer <3 <3 Adrian! Darryl!?!?! Mistä hitosta sie vedät näitä komistuksia!! Hämmennystä mutta samalla aika loogistakin että mennään ajassa eteenpäin mutta että Adrian palaa sinne missä henkeä viimeeksi uhattiin? Sano miun sanoneen että kolmikko on nyt joku todella ison rikollisjärjestyön pomoja! Adrian on pakko saada Darryl puolelleen! P-A-K-K-O! En voi olla ajattelematta että se olis vastakkain Adrianin kanssa.. siitä vois tulla Andrew kakkonen? Eikös vain? Eli Adrianin oikea käsi.. enkä suostu ajattelemaan muuta, noup! :D
    Jep, aivoni on sulaneet tästä kuumuudesta Darryliä kohtaan :D :P :D

    Aa, niin ja lopuksi.. Banneri.. drooling! <3 ooo mama! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt konettasi pilaa, muuten me ei saada enää lukea Quinteja :'D Darryll oli pitkällisen CAS-tilan vääntelyn tulos, kiva kuulla, että herra näyttää hyvältä ;)
      Ja voi kyllä, Adrian palasi juuri sinne! :D Ei poika usko että häntä jaksettaisiin kauaa pahalla muistella.

      Vai että Andrew(s) kakkonen. Darryll on kyllä lakimiehestä kaukana. :D

      Poista
    2. okei, lupaan että en pilaa konetta että Quintit saapi jatkoa.. :D
      Herra näyttää enemmän kuin hyvältä! syötävän hyvältä! :P :D
      DLT:n tuntien niin pojan ajatukset on varmasti kaaaaukana todellisuudesta.. se minkä taakseen jättää jne..
      Tarkoitin enemminkin sitä että Adrian saisi Darrylistä täydellisen avun kaikkeen.. en kyl itekkään näkis häntä lakimiehenä.. :´D

      Poista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit