14.8.2016

4: Taakseen katsomatta



Meillä ei edes ollut seinäkelloa. Silti saatoin kuulla sekuntien tikittävän mielessäni. Pistoolin piippu ei enää tuntunut kylmältä ihoani vasten, se oli lämmennyt ruumiinlämpöni vaikutuksesta. Kukaan ei liikkunut. Kukaan ei puhunut – ainakaan hetkeen.
   ”No?”
   Hiljaisuus katkesi asemiehen kärsimättömään kysymykseen.



Isoäiti näytti olevan kauhuissaan, ja miksei olisi ollut. Vaikka aseen piippu olikin juuri nyt minun ohimoni kohdalla, mikään ei sanonut, etteikö se jossain vaiheessa kääntyisi kohti naista. Se ajatus, että nainen olisi ehkä pelännyt minunkin puolestani, ei saanut sijaa mielessäni.
   ”Missä se on?” asemies tivasi. ”Meillä ei ole loputtomiin aikaa, kärsivällisyydestä puhumattakaan.” Ase painautui entistä kovemmin ohimooni miehen jatkaessa kammottavan rauhallista puhettaan. ”Vaikka toki, jos haluat siivota verta lattialta, niin --”
   ”Ei!” isoäiti parkaisi ja alkoi vapista kauttaaltaan. ”Mitä ikinä teettekin, niin päästäkää poika, hän ei ole tehnyt mitään, hän on syytön!”



Asemies kiristi otettaan entisestään saaden muutaman hiussuortuvan repeämään juurineen irti ja minut vetämään terävästi henkeä ihan vaan kivun vuoksi.
   ”Kerro siis”, mies sanoi. ”Heti. Lasken pian kolmeen, ja jos sinä aikana mitään edistystä ei ole tapahtunut, vedän liipaisimesta.”
   ”Minä en tiedä, missä se on!” isoäiti keskeytti kirkuen. ”Mitä sinä haluat? Että valehtelen sinulle?!”
   ”Yksi”, mies sanoi painokkaasti ja taivutti päätäni taaemmas.



Isoäidin silmät olivat laajenneet yhä suuremmiksi, kädet vapisivat holtittomasti ja hänen äänensä tärisi.
   ”Minulla ei ole sitä…!”
   ”Kaksi.” Saatoin kuulla asemiehen äänestä hänen hymyilevän kieroa, sadistista hymyä. Tunsin kehoni vavahtelevan hänen otteessaan. Yritin miettiä, miten pääsisin ulos tästä tilanteesta, mitä voisin oikein tehdä, miten --
   ”Hyvä on!” isoäiti huusi. ”Saalista ei ole enää! Tiesin, mitä reittiä he ajoivat ja tiesin, mihin he piilottivat sen – miten kuvittelitte minun hankkineen tämän talon vanhoilla päivilläni?! Kauniilla hymyllä?! Minulla ei ole sitä, uskokaa se!”
   ”He saivat enemmän kuin tämän röttelön verran!” asemies karjaisi. ”Missä on loput?!”
   ”Sitä minä en tiedä, tähän meni kaikki se, minkä minä löysin --”
   ”Kolme!”
   Sillä hetkellä oli pakko toimia.



En olisi tehnyt mitään niin typerää, ellen olisi ollut varma, että asemies ampuisi. En olisi ikinä edes yrittänyt pyörähtää hänen käsivartensa alta tönäistäkseni häntä ja tarttuakseni asetta pitelevään käteen, jollei kuolema olisi ollut muutoin varma seuraus.
   Mitä sitä ei tekisi tässä tilanteessa?



Ase laukesi, isoäiti kirkui, kamppailumme pistoolista tuntui jatkuvan iäisyyden. Näin toisen miehen lähestyvän, tulevan auttamaan kaveriaan. Ase olisi saatava pois keinolla millä hyvänsä… puristin kirosanoja latelevan miehen rannetta ja yritin taistella vastaan molempien miesten kammetessa minua kauemmas, ase laukesi toisen kerran ja kirkuna loppui ja kaksi vastaan yksi ja… ja yhtäkkiä kaikki yritykseni tehdä vastarintaa osoittautuivat mahdottomiksi.



Taaksepäin kompurointini päättyi kaatumiseen. Kaaduin selälleni lattialle ja kohtasin katseellani syvää mustuutta – pistoolin piipun. Asemies vaihteli tähtäystä päästäni rintaani, kuin ei osaisi päättää, halusiko vähän vai paljon sotkua. Vihaiselta hän silti näytti.
   ”Saatanan äpärä…”
   ”Mark, odota”, miehen kaveri sanoi rauhalliseen sävyyn.
   ”Hänen takiaan eukko kuoli, ennen kuin ehti sanoa mitään, ja kuoli vieläpä täysin väärässä paikassa!”
   Sydämeni jätti lyönnin väliin. Kuoli? Osuiko yksi luodeista häneen? En uskaltanut kääntää päätäni varmistaakseni asian.



Asemiehen rikostoveri piti katseensa tiiviisti minussa, mutta puhui kumppanilleen.
   ”Se on ongelma, jos teemme siitä ongelman”, mies sanoi ja virnisti. ”Meillä on murhattu nainen, murha-ase… ja murha-aseessa sormenjäljet. Ymmärrätkö? Hänen sormenjälkensä, ei meidän…”
   ”Hän todistaa meitä vastaan!” asemies huudahti.
   ”Ja kuka häntä uskoo, jos emme jätä rikospaikalle jälkiä itsestämme?” kumppani kysyi tyynen rauhallisesti.



Vapisin. Kohotin käteni kasvojeni eteen, suljin silmäni tiukasti. En halunnut nähdä lähestyvää luotia.
   ”Minä en aio jättää tänne todistajia”, asemies sanoi nyt äreänä kaverilleenkin, ja kaveri tuhahti.
   ”Jos ammut hänet nyt, meillä on kaksi selittämätöntä ruumista. Jos et ammu, meillä on ruumis, erittäin hyvä selitys sille ja yksi nuorisovankilaan kuuluva kakara…”
   ”Entä, jos lavastan sen itsemurhaksi? Poika tappoi ensin isoäitinsä ja sitten its--”
   Mies vaikeni äkisti, eikä toinenkaan mies puhunut. Kuulin askelia, ja hetken kuvittelin asemiehen tulevan lähemmäs minua, painavan aseen ohimolleni tai jotain, mutta…
   ”Laske aseesi, Mitchell.”
   Naisääni.



En uskaltanut avata silmiäni. Odotin vain laukausta, en mitään muuta.
   ”Sanoin laske se”, naisääni kuului kivahtavan, ”en käskenyt kohottaa sitä kattoon.”
   Lisää askelia. Yksi askelten tuojista tuli lähemmäs, kuulin sen. Säpsähdin, kun jonkun kengänkärki hipaisi nilkkaani.
   ”Nouse ylös, poika.”
   Karhea, matala miesääni oli jälleen uusi, ja tiesin kolmannen miehen saapuneen paikalle naisen seurassa.



Avasin silmäni raolleen ja kohtasin melkein luonnottoman vaaleiden silmien läpitunkevan katseen. Vapina yltyi, ja kun en hetkeen tehnyt mitään, harmaasilmäinen mies komensi uudestaan. Melkein lempeästi, mutta silti päättäväisesti.
   ”Nouse ylös.”
   Asemies puuttui puheeseen.
   ”Et voi olla tosissasi…”
   ”Älä puutu tähän, Mitchell”, harmaasilmäinen komensi tiukasti, mutta rauhallisesti – korottamatta lainkaan ääntään. ”Sinä ja veljesi olette ne, jotka järjestivät tämän ongelman. Ole kiitollinen siitä, että autan teitä siivoamaan tämän sotkun. Nyt, poika, nousehan jaloillesi, äläkä katso taaksesi.”



Noustessani hitaasti täriseville jaloilleni yritin kyllä kääntää katseeni isoäitiin, mutta harmaasilmäinen tarttui minua ensin käsivarresta ja pyöräytti sitten itsensä taakseni pitäen kätensä tiukasti ympärilläni ja estäen siten minua tekemästä niin. Vasta siinä vaiheessa tajusin, mistä se naisääni oli kuulunut; edessäni seisoi lyhythiuksinen, aseistettu nainen, joka ei tosin uhannut minua aseella. Miten se oli edes mahdollista? Olin jo ehtinyt varautua kuolemaani.
   ”Tiedät, mitä tehdä, Julia”, minua pitelevä mies sanoi naiselle saaden tämän nyökkäämään. ”Hoida tämä kuntoon Mitchellin veljesten kanssa. Niin kuntoon, ettei mitään ongelmia seuraa.” Jälleen nyökkäys naisen osalta.



Mitchellin veljeksiksi nimitetyt miehet katsoivat odottavasti harmaasilmäiseen, toinen turhautuneena, toinen taas suorastaan liioitellun itsevarmana. Harmaasilmä katsoikin seuraavaksi heihin.
   ”Ja mitä tulee veljeksiin”, mies sanoi rauhalliseen tapaansa, ”te tulette minun luokseni heti, kun asiat ovat järjestyksessä, ja selitätte tämän minulle. Heti, ymmärrättekö?”
   Veljekset nyökkäsivät. Harmaasilmäinen kiskaisi minua kevyesti käsivarresta ja lähti taluttamaan mukanaan ulos.



En uskaltanut kysyä mitään. Seurasin vain miestä kompuroiden, vilkuillen välillä taakseni. Nainen ja kaksi miestä kävelivät talossa edestakaisin ja keskustelivat hiljaa keskenään, näin sen kaiken avoimesta etuovesta.
   ”Älä katso sinne.”
   Vanhemman miehen käsky sai minut pitämään katseeni tiukasti edessäpäin. Sydämeni hakkasi, hengitin tiheästi. Mitä ikinä olikaan tapahtumassa, minulla ei ollut kovin hyvä tunne tästä.



Auto odotti jonkin matkan päässä. Miehen ei tarvinnut käskeä minua ääneen; tajusin kyllä keveistä, ohjaavista liikkeistäkin, että oli mentävä autoon. Ajoneuvon lähtiessä liikkeelle tunsin vapinan yltyvän entisestään, vaikka olinkin kuvitellut, ettei sellainen olisi enää edes mahdollista.



Mökki, jota kodikseni kutsuin, jäi taakse. Auto kiihdytti vauhtia ja kurvasi mutkan toiselle puolen häivyttäen rikospaikan näkyvistä. Eikä minulla ollut hajuakaan siitä, mihin olimme menossa ja miksi… ei hajuakaan siitä, miksi asiat tapahtuivat kuten tapahtuivat, tai miksi olin ylipäätään edelleen elossa.

***



Auto oli ajanut kaupungin laitamille aivan tavallisen näköisen asuintalon pihaan. Ajoneuvo oli parkkeerattu talliin, ja minut oli johdatettu sisälle taloon mitään sanomatta, vain hienovaraisin elein ja kevein kosketuksin.



Ja siinä minä istuin. Täysin tavalliselta näyttävän talon täysin tavallisella sohvalla täysin tavallisessa olohuoneessa sormiani väännellen, hermostuneena – peläten. Väsyneenä myös, mutta enimmäkseen peläten. En edes ajatellut nukkumista, miten olisin voinut?
   Hiljaisuus rikkoutui karhean äänen lausumaan kysymykseen.
   ”Mikä on nimesi?”



Hän istui minua vastapäätä kultakello ranteessa välkehtien. Mies ei ollut osoittanut kertaakaan minkäänlaista vihamielisyyttä, ei uhannut minua, ei mitään – oliko hän edes aseistettu? En vastannut kysymykseen, sen sijaan pälyilin ympärilleni, yritin keksiä pakokeinon… voisin vain juosta ovesta, mutta jos miehellä oli sittenkin ase?
   ”En aio satuttaa sinua.”
   Kuin mies olisi vastannut kysymykseen, jota en koskaan ääneen kysynyt. Vilkaisin häneen nopeasti, mutta pistävän katseen kohdattuani laskin katseeni välittömästi.



Pyyhkäisin vaistomaisesti kylmänhikeä otsaltani. Miehen sanat eivät saaneet minua rauhoittumaan. En luottanut häneen, en näin helposti.
   Hiljaisuutta kesti pitkään. Räpyttelin silmiäni, minua toden teolla väsytti, mutta adrenaliini suonissani ei olisi tokikaan antanut minun edes torkahtaa tähän. Onneksi.
   Mies edessäni kuului vetävän syvään henkeä.
   ”Haluan sinun tietävän, ettei Mitchellien hyökkäyksellä teidän taloonne ollut mitään tekemistä minun kanssani”, harmaasilmäinen sanoi. ”En käskenyt heitä tekemään niin. He toimivat omin lupinensa, täysin omien intressiensä vuoksi, ja olen heidänkin puolestaan pahoillani isoäitisi kohtalosta. Sinä olet kuitenkin nyt turvassa, ja näen, että kaipaat lepoa.”



”Oikealla puolellani on ovi”, mies opasti. ”Se vie vierashuoneeseen. Voit nukkua siellä loppuyön, puhumme sitten aamulla.”
   En tehnyt elettäkään noustakseni. Tarjous oli sinänsä houkutteleva, väsymys teki ajatuksenjuoksustani jo tahmeaa, mutta tämän miehen talossa yöpyminen ei vaikuttanut turvallisimmalta mahdolliselta vaihtoehdolta…
   ”Mene.”
   Ääni oli päättäväinen, käskevä. Niinpä nousin ja kävelin haparoiden ovelle.



Suljettuani makuuhuoneen oven takanani kuulin miehenkin nousevan ylös toisessa huoneessa. Kuulin askelia, kuulin, kuinka jotakin raahattiin ja kuulin jonkin kolahtavan ovea vasten. Minun ei selvästikään haluttu poistuvan täältä.



Enkä tokikaan aivan heti poistuisi. Huoneessa oli kyllä ikkunoita, mutta vain huoneen päätyyn sijoitetut ikkunat näyttivät avattavilta, ja niistä aukeavista luukuista en mahtuisi karkaamaan. Teoriassa voisin kyllä rikkoa ikkunan vaikka tuolilla, mutta mies oven toisella puolella kuulisi kyllä metelin ja lähtisi perään.



Voisin siis ihan yhtä hyvin käydä nukkumaan. Vaipua uneen, luopua kehoa painavasta väsymyksestä, unohtaa koko ympäröivän maailman. Ainakin hetkeksi.



Olin kai tarpeeksi väsynyt vaipuakseni uneen siinäkin tilanteessa. Levottomaan, mutta siitä huolimatta syvään uneen, jonka aikana en ollut tietoinen mistään, mitä ympärilläni tapahtui.

***



Yö oli lähes läpitunkemattoman pimeä niillä main, eikä ainakaan keittiön rullaverhon läpi näkisi yhtään mitään. Siitäkään huolimatta Dominick ei nostanut verhoa. Ei, vaikka tuntuikin typerältä tuijottaa vaaleaa kangasta, niin kuin hänellä ei nyt muuta tekemistä olisi.
   Avain rapisi lukossa katkaisten mitäänsanomattoman hiljaisuuden. Viimeinkin.



Hetkeen talossa ei kuulunut muuta kuin kenkien pehmeät tömähdykset puulattiaa vasten veljesten kävellessä lähemmäs. Dominickin kasvoille piirtyi kevyt hymyntapainen, hän saattoi kuvitella, miten Gary marssi edellä ja Mark seurasi vastahakoisesti perässä piilottaen pelkonsa ylimielisyyden verhon taa.
   ”Olemme saapuneet.”
   Garyn ääni oli varovainen, mutta silti vakaa. Miehet kuuluivat pysähtyneen paikoilleen.
   ”Hyvä”, Dominick vastasi. ”Selittäkää.”



Gary oli tyynen rauhallinen, Mark ei niinkään. Ensin mainittu oli veljeksistä vanhempi, henkisesti vahvempi, älykkäämpi – Mark taas nuori, rämäpäinen, ajattelematon, ehkä tosin toimeentarttuvampi ja nopealiikkeisempi. Kummastakin oli hyötyä, kun heitä osasi käsitellä oikein. Mutta se, mitä ihmettä veljekset olivat kuvitelleet tekevänsä hyökätessään vanhan eukon kotiin, oli Dominickille toistaiseksi arvoitus.
   ”Samantha de Luca”, Gary sanoi saaden Dominickin kohottamaan kulmiaan.
   ”Mitä?”
   ”Sen eukon nimi”, Gary totesi yhä rauhalliseen sävyyn. ”Tiedäthän – Joseph de Lucan äiti… jos olisimme ehtineet kuulustella häntä tarpeeksi, meillä ehkä olisi ollut Josephin ryöstösaalis käsissämme.”



Dominick kääntyi hitain askelin ympäri. Miehen pistävä tuijotus kylmäsi Garya, mutta siitä huolimatta Gary vastasi katseeseen.
   ”Ryöstösaalis?” Dominick toisti hiljaa. ”Te ette siis ilmeisesti luota kykyyni huolehtia asioista ja ohjata teitä tekemään asioita, joista on oikeaa hyötyä?”
   ”Kyse ei ollut siitä”, Gary vastasi. ”Olet itsekin sanonut, että lisävoimat ja laajentuminen vaativat pääomaa. Yritimme ratkaista ongelman, ei mitään muuta.”
   ”Ja ette kertoneet minulle tästä, koska…?” Dominick kysyi toinen kulma koholla. Garylla oli siihenkin vastaus valmiina.
   ”Koska yllätyksen suoma etu olisi mitä luultavimmin suonut meille osaltasi luottamusta, jollaista kuka tahansa ei olisi saanut.”



Dominick kurtisti kulmiaan. Häntä epäilytti. Toisaalta veljesten selitys kuulosti uskottavalta, toisaalta taas… mistä lähtien Gary ja Mark olivat erityisesti halunneet olla hänelle mieliksi? Olisi parasta pitää heitä silmällä.
   Mutta että Samantha de Luca! Sehän tarkoitti, että sen pojan nimi oli oltava…
   ”Adrian”, Dominick murahti. ”Adrian de Luca.”
   Veljekset eivät sanoneet mitään, vaikka olivatkin yhtä kysymysmerkkiä. Dominick jatkoi pian.
   ”Minulla ja pojalla onkin aamulla enemmän puhuttavaa kuin osasin arvatakaan.”
   ”Mitä?!”



Mark oli astunut edemmäs, nuori mies katsoi johtajaansa vihaisena.
   ”Jätitkö sen pojan henkiin?!”
   ”Hiljennä ääntäsi, poika nukkuu”, Dominick totesi tyynesti. Mark ei luovuttanut, vaikka ääni vaimenikin hieman.
   ”Miksi hitossa?!” mies ärähti. ”Se poika tietää! Helpointa olisi ollut… voi jumalauta, sinä vaarannat kaiken!”
   ”Ei hän kerro kenellekään, Mark. Luota minuun.”
   ”Mitä sinä edes haluat hänestä?! Mihin muka tarvitset häntä?!”
   ”Ei kuulu sinulle.”



Dominick käänsi selkänsä veljeksille, vaikka tunsikin etenkin Markin vihaisen katseen itsessään. Keskustelu oli päättynyt.
   ”Menkää.”
   ”Minä en tajua--!” Mark aloitti, mutta Gary tönäisi veljeään kyynärpäällään saaden nuoremmansa vaikenemaan.



Dominick kuuli kaksikon poistuvan. Toiset askelista olivat raivoisat, toiset rauhallisemmat, mutta yhtä kaikki ne suuntasivat ovelle ja ovesta ulos. Hymynkare hiipi jälleen miehen kasvoille.
   Ei, ei hän ollut aikonut missään vaiheessa vahingoittaa poikaa. Hän oli niin nuori, liekö poika vielä edes kahdeksaatoista? Mutta vielä vähemmän Dominick halusi satuttaa Adriania nyt, kun tiesi, keille poika oli sukua. Tässä taisi olla hänen viimeinen tilaisuutensa…



… ja sitä tilaisuutta hän ei haluaisi missään nimessä jättää käyttämättä.

***

Irviksen kommentteja:

No niin, ei tapahtunut ihmettä eikä päähenkilö vaihtunut lennosta :P

Herran nimeltä Dominick saattoivat monet tunnistaakin Poltteesta. Herrahan ei tarinassa esiintynyt, mutta näytin sen hahmon etukäteen ja koska en halua jättää hyvää hahmoa käyttämättä, otin sen nyt tähän (ja jos Polte jatkuu, siellä nähdään joku toinen Dominickin paikalla sitten).
Mutta mitä ihmettä Dominick oikein Adrianista tahtoo? Miksi mies on niin ystävällinen Adrianille? Ja mitä pojalle itselleen tapahtuu nyt, kun Samantha mitä ilmeisimmin kuoli harhaluotiin?

Nainen nimeltä Julia vilahti parissa kuvassa ase kädessä. Mitä ajatuksia hän herätti?

22 kommenttia

  1. Nyt tarttee kyllä sanoa, että Hilbert on pihalla Domin suunnitelmista! Kun suunnitelmia hänellä selvästi oli jo ennen, kun kuuli Adrun olevan Luksu... Hmmmmmmmm! Julia vaikuttaa tehokkaalta tapaukselta:D En ehkä ostaisi häneltäkään käytettyä (tai sen puoleen uuttakaan) autoa, mut tarinan kannalta vaikuttaa hyvin kiinnostavalta hahmolta:D

    Täällä tykätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain ajatuksia Dominickilla tosiaan oli, ei ainakaan aikonut vahingoittaa Adriania! Mutta johtuuko se sitten siitä ettei Dominick olekaan psykopaatti-tappaja, vai mistä... ;) Julialta ei välttämättä kannata ostaa autoa, siinä olet oikeassa! :D

      Poista
  2. O_O Mikä osa!


    En muuten olisi Dominickia Poltteesta (tai siitä kuvasta siis) tunnistanut :"D Mun naamamuisti on hyvä - tiettyyn rajaan asti. Dominick muistuttaa mua muuten Rafaelista ihan älyttömästi! En tiedä miksi mutta mulle tuli tästä osasta niin sellaset fibat että huh.
    Mark on muuten aikas hot <3 Harmi vaan että se ei tykkää Adrianista. On se kyllä silti aika ihanan näkönen ;____;
    Dominick varmaan alkaa tehdä Adrianista jotain perijän tapasta :D Jotenkin se vois sopia tän miehen....tyyliin? En mä tiedä, mutta tuskinpa Adrian nyt pelkäksi juoksupojaksi jää ;)
    Ja yhtä typerä Adrian varmaankin on (ainakin aluksi) kuin esi-isänsäkin. Aina hankkimassa itseään vaikeuksiin D:

    Julia ei herättänyt mitään ihmeellisiä ajatuksia. Kaunis se ainakin on, jossei muuta :"D Ja osaa käyttää myös aseita ilmeisen hyvin. Eli ei varmaan mikään ihan täys bimbo.

    -hedgehog-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiva kun pidit!

      Dominick oli Poltteen kuvassa kyllä aavistuksen eri näköinen, ihan vaan lääkärintakista johtuen :D Sen piti olla joku neurokirurgian erikoislääkäri tmv. Mutta että Rafaelmainen! Johtunee tuosta tavasta pysyä rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, senhän Rafael osasi enemmän kuin hyvin :D

      En mäkään Markin asemassa välttämättä pitäisi tyypistä, jonka takia mun master planit meni pilalle :( Ei mutta, sinänsä ymmärrän miekkosen suhtautumisen, Dominick ottaa kyllä aikamoisen riskin jättäessään Adrianin henkiin.

      " Aina hankkimassa itseään vaikeuksiin " MITÄ :D Ei se hankkinut itseään vaikeuksiin, se oli Samantha joka katseellaan onnistui vihjaamaan Adrianin olevan läsnä ;D Ja Adrian yritti vain pelastaa itsensä. Nih. :P

      Julia on bimbosta kaukana! <3

      Poista
  3. Hmm, täähän oli mielenkiintoinen osa. Mä viime osan kommenteissa mietin monia vaihtoehtoja mitä seuraavaks tapahtuu mutta en todellakaan osannut aavistaa tätä. Lasketaanko toi kidnappaamiseksi? Koska jos lasketaan olin sittenkin oikeessa. :D

    Samantha kuoli. Surullista tavallaan mutta toisaalta... Samantha oli tekopyhä idiootti ei sitä kukaan jää kaipaamaan. :D

    Nii ja piti vielä sanoa että Dominick on ihana! Sä osaat oikeesti luoda hahmoja. :)

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Lasketaanko toi kidnappaamiseksi?" Eeen tiedä. :D Toisaalta Dominick ei ole missään vaiheessa uhannut Adriania millään. Teoriassa voisi olla myös se mahdollisuus, että Adrian voisi vaan kävellä oves....... ... . eikun niin, se pönkitetty ovi... Kyllä se taitaa olla kidnappaus. :D Olit siis oikeassa!

      Dominick on söötti. <3

      Poista
  4. Ooolalaa! Mikä osa! vai pitäisikö sanoa osat, kun on lukenut kaikki samana päivänä? ;) :D

    Täähän alkaa olla jo sellaista ettei nyt oikeastaan löydä mitään järkevää sanottavaa kun pää täynnä kysymyksiä. :D

    Julia vaikutti mielenkiintoiselta hahmolta, tyyliin nainen ammattitappajana, do not mess with me! tyypiltä, eli ihan parhaalta josta tahtoo nähdä/lukea lisää! <3
    En tiedä mutta osa osalta tykkään vain entistä enemmän Adrianista! <3 I-H-A-N-A!!!! <3
    Mutta mitä Dominick hänestä haluaa.. vaihtoehtoja on niin monta! miten ihmeessä voisin valita yhtä?!
    Teoriani/spekulointini tosin silti päätyy siihen että epäilen että sillä on ollu jotain (kilpaileva järjestö kenties?) tekemistä/ yhteenottoa Adrianin vanhempien kanssa tai sitten Adrianin vanhemmat olivat ryöstäneet sen pankin minne Dominickin oli tarkoitus iskeä.. eli vanhoja kaunoja ja nyt Dom ajattelee että saapi vanhat velat kuittaa Adrianin kanssa kouluttamalla tästä oman järjestön jäsenen... koska se ei todellakaan voi mennä niin että Dominick on Adrianin äidin isä.. eli tämän ukki... sano että se on ensimmäinen vaihtoehto! Se on nimittäin paljon mehukkaampi ja mieltä hivelevämpi.. :D
    Joo... nyt nukkumaan.. Kiitos! <3

    ps. Linkitys Quintiehin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun oot tykännyt osista! Itsestähän tuntuu lähinnä siltä etten oo edennyt tarpeeksi nopeasti tässä :( Mutta asia toivottavasti korjaantuu pian, kunhan lukijat vaan jaksais odottaa :'D

      Julia on varmaan tän decaden rikollisjärjestöjen suurin muutos - NAINEN ASEEN KANSSA :D Ei vais.

      Ihanat spekuloinnit!! <3 Melkeen houkuttais muuttaa suunnitelmia ja napata toinen noista, mutta en mä sellaista tekisi. :D Toinen ei siis ainakaan osunut oikeaan... toinen saattoi osua tai sitten ei...

      Linkittelen! <3

      Poista
  5. "Meillä ei edes ollut seinäkelloa. Silti saatoin kuulla sekuntien tikittävän mielessäni." Tykkäsin heti parista ensimmäisestä lauseesta tosi paljon!

    ”Mitä sinä haluat? Että valehtelen sinulle?!” Ahaa, tästä sinä puhuit Simstassa! *valaistuminen*

    '"Minä en tajua--!" Mark aloitti' Hei Mark, ei hätää, en minäkään. :D

    Luin nyt kaikki osat sitten loppuun, enkä pöhnäpäästä johtuen jättänyt kommenttia muihin kuin ekaan osaan. :D

    Mutta mitä ihmettä Dominick oikein Adrianista tahtoo? Miksi mies on niin ystävällinen Adrianille? Ja mitä pojalle itselleen tapahtuu nyt, kun Samantha mitä ilmeisimmin kuoli harhaluotiin?
    Voi Samppaa! :( Dominick selvästi välittää Adrianista, ehkä miekkosella on jotain suhteita ollut Luksuihin jossain vaiheessa.

    Nainen nimeltä Julia vilahti parissa kuvassa ase kädessä. Mitä ajatuksia hän herätti?
    Ei sen kummempia. Oon aina tykännyt enemmän sun mieshahmoista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidin tuosta aloituksesta! Ja kyllä, tuosta pölisin Simstassa. :D Mitä et nyt tajunnut? ;D

      Dominick välittänee kyllä Adrianista, mutta kai sillä joku syy on pitää poika hengissä... ;) Ja voih, naishahmoni eivät sitten koskaan onnistu hurmaamaan.:D

      Poista
  6. Heihei, Samantha!

    Siis... tolla Dominolla (nii mikä oli? XD) on jotain suunnitelmia, mut mulla ei oo kyl mitää käryy, et mitä ne on. No on ehkä vähän, mutta niih...

    Miks Joseph de Luca kuulostaa niin tutulta?!

    Ku mä näin ton Dominon tässä, mä olin heti silleen: TOS ON POLTTEESTA SE IHME JÄBÄ LEISSON! XDD

    Siis se Juliako? Emmä niinkään välitä sun naishahmoista, mä vaan kuolaan noita sun söpjä miessimejä. Hehhehhee, ei nyt oikeesti xD

    Adii kiittää ja kuittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Samppu!

      Dominolla? :D Kyllä sen nimi on ihan vaan Dominick :D Mitäs käryä sulla vähän on? ;)
      Joseph de Luca on mainittu parissa viime osassa, hän oli siis Adrianin isä. Alice de Luca taas oli äiti.

      Mä oon pettynyt siihen ettei mun naishahmoista välitetä :D

      Poista
  7. Samantha nyt siis meni kuolemaan, en ole kyllä tästä asiasta yhtään yllättynyt.

    Dominickin suunnitelmista voisin veikata ehkä jotakin. Hänellä vaikutti olevan jo joitakin suunnitelmia Adrianin varalle, ennen kuin hän sai tietää että Adrian on De Lucan sukua, mutta vaikuttaa nyt siltä että hänen suunnitelmansa muuttuivat. Veikkaisin että hän tietää jotakin suvun rikollisista taustoista ja haluaa nyt ehdottomasti Adrianin mukaan rikollisiin hommiin. :D

    Julia ei ainakaan vielä herätä ihmeemmin mitään ajatuksia. Ehkä hän saattaa olla joku todella mielenkiintoinen naisrikollinen tai jotain. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua, ei ollut kauhean ei-odotettavissa tämä tieto siis. :D

      Dominickin suunnitelmat joko muuttuivat tai vahvistuivat entisestään... ;) Jotain suunnitelmia hänellä tosiaan oli alun alkaenkin, mutta mitä? Se selviää ensi osassa. :D

      Toivottavasti Juliasta tosiaan tulee mielenkiintoinen! Vaikka nyt mun suunnitelmissa näyttää siltä, että Julia jää hiljaiseksi statistiksi. Voi ei.

      Poista
  8. Miks olin näi järkyttyny, ku Samantha kuoli? D: En ees tykänny siitä, mutta silti.. En osannut yhtään odottaa.. :'o

    Dominick vaikuttaa mukavalta hahmolta! :D Tykkäsin siitä heti. Eikä se myöskään vaikuta sellaselta selkäänpuukottajalta. Aika näyttää.. Miekkonen ilmeisesti kiinnostui kuullessaan Adrianin olevan De Luca? Varmasti rikollistaustoilla on jotain merkitystä. Ajautuu Adrian kuitenkin huonoille poluille, vaikka eihän se yllätys ole..

    Adrianilla ja tolla asemuijalla tulee olee jotai juttuu.. :DD En tiiä, miks ihmeessä oon näin varma siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvempi tykkäsi Samanthasta! Ehkä sen kuolema järkytti, koska Adrianille huoltajan kuolema ei voi tietää mitään hyvää. :)

      Dominick on kyllä mukava, mutta mistä syystä... ;) Tai sitten se vain on hyvää hyvyyttään tuollainen. Ja voi kyllä, mies kiinnostui Adrianin sukunimestä! :D Ja kyllähän sitä lavealle tielle vielä joudutaan, sehän on selvää kun kyseessä on DLT.

      Poista
  9. Voisiko Dominick olla jotain sukua Adrianille kun on noin suojelevainen? Tai sitten hän olisi voinut olla Adrianin vanhempien ystävä "työtoveri" ja haluaa pelastaa pojan? Jotain kytköksiä De Lucan sukuun on oltva. Luultavasti Andrian joutuu mukaan järjestäytyneeseen rikollisuuten ennenkuin ehtii edes ajatella asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, saattaa olla olematta. ;) Tai sitten hän vain kiinnostui kuullessaan LEGENDAARISEN de Lucan nimen! :D Ja ehdottomasti Adrian päätyy rikollisen poluille, eihän tää muuten olisi DLT! :)

      Poista
  10. Tuossa kohtaa kun Adrian väistää sulavasti asetta tuli niin mieleen nuori Victor, jota setä Nicholas osoittaa pyssyllä päähän, ja joka myös välttää päähän ammutuksi tulemisen omilla ninjaliikkeillään :D Taitaa de Lucan suvussa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että ase painetaan ohimollesi vähintään kerran! :D

    Mireta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaha niin muuten, nyt kun sanoit niin... :D Tosin DLT:ssä kävi niin että Victor jopa lopulta sai sen aseen itselleen, kun taas Adrian vaan kämmäsi kaiken ja tuli melkein ammutuksi kaikesta huolimatta.
      Mutta oi kyllä, ehdottomasti kaikkia uhataan aseella vähintään kerran! :D

      Poista
  11. Kysymyksiä, kysymyksiä, kysymyksiä... Hmmm...
    Luin kaksi viimeistä osaa ja todella odotan seuraavaa! Kuka ihme on Dom ja mitä hän mahtaa haluta De Lucan suvusta... mielenkiintoista... Sä todellakin osaat tämän koukuttamisen =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että osa koukutti! Pelkään pahoin, että ensi osa ei niin pahasti koukutakaan, nimimerkillä "sain sen juuri valmiiksi ja tarvitsee enää oikolukea ennen julkaisua" :P

      Poista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit