1.9.2016

1.6 Eikä rakkaus tunne rajoituksia



Pitelin puhelinta kädessäni vaitonaisena, kykenemättä tai edes haluamatta sanoa mitään. Pelkäsin, että mitä tahansa sanoisinkaan, pilaisin kuitenkin kaiken. En halunnut työntää häntä pois, en halunnut puhelun päättyvän…
   ”Adrian? Oletko siellä?”
   ”Lucy…” sain kähähdettyä, ja nainen kuului huokaisevan.
   ”Mietit varmaan, miksi soitan… piti etsiä numerosi numeropalvelusta ja… ja haluan puhua kanssasi.”



Tuijotin rumaa tapettia seinällä yrittäen miettiä, mitä oikein sanoisin. Puhu sitten? Mitä oikein haluat? Ei, kaikki kuulosti töykeältä, kuin en haluaisi puhua hänen kanssaan. Ja minä halusin, enemmän kuin mitään halusin tilaisuuden puhua hänelle.
   Lucy jatkoi.
   ”Tarkkaan ottaen haluaisin puhua kanssasi kasvotusten”, nainen kuiskasi puhelimeen, ja minulla kesti hetken tajuta, mitä hän oikein sanoi.
   ”T-tietty”, änkytin puhelimeen. ”Se sopii. Mihin aikaan aamulla tulen?”
   ”Ei aamulla, Adrian. Nyt.”
   Hetken hiljaisuus.
   ”Jos se vain sopii”, Lucy lisäsi arasti, ja minä vastasin nopein sanakääntein.
   ”Ilman muuta, tulen heti.”
   Lucy kuului taas huokaisevan.
   ”Kiitos. Alaoven koodi on 4827. Hissillä ylimpään kerrokseen.”
   Puhelu katkesi.

***



Jo päästessäni hissistä ulos talon ylimmässä kerroksessa ehdin kirota asuvalintaani useampaan otteeseen. Ei ollut houkuttanut yhtään laittaa päälle sitä kylmänhikistä ja rannekahleista ikävästi muistuttelevaa Darryllin kauluspaitaa päälle, mutta sekin olisi ollut parempi valinta kuin nyt päälläni olevat, ainoat suhteellisen puhtaat vaatteeni. En tuntenut kuuluvani tänne. En edes rappukäytävään, designtuolien keskelle.
   Mutta pakko olisi mennä. Vaatteita ei ehtisi käydä vaihtamassa. Ei nyt.



En ehtinyt edes koputtaa sen käytävän ainoaan oveen, kun se jo avattiin. Seisoin pitkään hämmentyneenä paikoillani, enkä ainoastaan yhtäkkiä avautuneen oven vuoksi.



En voinut sille mitään, katseeni oli liimautunut Lucyn vartaloon. Tarkkaan ottaen siihen, mihin hän oli pukeutunut. Minunko takiani? Lucy taisi huomata katseeni, hän vastasi ääneen lausumattomaan kysymykseen tervehtimättä.
   ”Tulin juuri cocktailjuhlista. Tai no, kaksi tuntia sitten. Tule sisälle.”
   Niinpä tietenkin, ei Lucy minun takiani pukeutuisi noin. Hyvä sinänsä, enpähän kokisi olevani itse alipukeutunut.



Kävelin Lucyn perässä sisälle asuntoon. Vilkuilin ympärilleni, hain katseellani jotain tietämättä itsekään, mitä. Lopulta tajusin, ketä etsin; Rayta.
   ”Missä miehesi on?” kysyin äänellä, joka oli liian kimeä ja tukahtunut ollakseen minun.
   ”Työmatkalla.”
   Kiihtynyt sykkeeni rauhoittui hetkeksi.



”Otatko viiniä?”
   Tuijotin keittiön pöydän äärelle jääneen Lucyn selkää ja yritin pysyä kärryillä naisen ajatuksenjuoksussa. Viiniä? Viinistäkö me olimme tulleet tänne puhumaan?
   ”Lucy, mistä halusit puhua?”
   Sanaakaan sanomatta Lucy kääntyi ja käveli korot kopisten keittiön kaappien luo.



Kun Lucy kilisteli viinilaseja kaapin viereen kumartuneena, istuuduin alas jääden odottamaan naisen paluuta. Vilkuilin viinipulloa pöydällä ja lasia sen vieressä. Pullosta oli otettu tuo yksi juomaton lasillinen, ei sen enempää, Lucy ei siis ollut edes humalassa.
   Pian Lucy nousi ylös ja toi eteeni kristallisen viinilasin, johon kaatoi punaviiniä kevein ranneliikkein.



Hipaisin mietteissäni kristallilasin jalkaa, tuijotin tummanpunaisen nesteen syvyyksiä ja tunsin Lucyn katseen itsessäni. Ennen kuin ehdin itse sanoa mitään tai tajuta, mitä Lucy oikein tuijotti, nainen puhui.
   ”Mitä kädellesi on tapahtunut?”
   Käden kevyt, hipelöivä liike pysähtyi. Teki mieli piilottaa koko käsi, mutta se vasta olisikin ollut epäilyttävää. Nostin katseeni ja katsoin Lucya silmiin, yritin näyttää rehelliseltä.
   ”Työtapaturma.”
   ”Mitä teet työksesi?” Lucy kysyi heti, enkä osannut muutamaan ensimmäiseen sekuntiin vastata mitään, en edes hätävalhetta.



Lucy pudisteli päätään.
   ”Mitäpä se minulle kuuluu”, hän sanoi hiljaa ja siemaisi huokaisten viinilasistaan. ”Minähän se olin, joka ajoi sinut pois. En edes kuunnellut, mitä sinun piti sanoa. Ja kadun sitä.”
   Uusi siemaisu.



Kohotin itsekin viinilasin huulilleni. En ollut viinien asiantuntija, mutta se kyseinen viini ei maistunut ainakaan halvimmalta mahdolliselta. Harkittuani pitkään, mitä sanoisin, puhuin varovaisella äänensävyllä. Kuin sanani voisivat hajottaa jotain pirstaleiksi.
   ”Haluatko kuulla sen nyt?”
   Lucy pudisti päätään.
   ”En halua puhua isäni kuolemasta, Adrian. Mutta uskon, ettet se ollut sinä. Miksi muuten olisit kertonut minulle mitään Dominickin bisneksistä?”



Lucy pyöritteli viinilasia, nuuhkaisi juomaa kevyesti ja joi taas. Viinilasit tyhjenivät vähitellen, välillämme vallitsi hiljaisuus. Vasta kaataessaan lisää viiniä Lucy puhui.
   ”En minä halua elää elämääni ikuisesti välirikossa sinun kanssasi. En halua mitään loppuelämän kestävää vihanpitoa. Haluan olla… ystäväsi.”
   Jälleen siemaus viiniä. Seurasin Lucyn esimerkkiä ja mietin, paljonkohan punaviinissä yleensä oli prosentteja.
   ”Annatko minulle anteeksi?” Lucy kysyi vielä, ja minä nyökkäsin.
   ”Tietenkin, Lucy, tietenkin annan.”
   Lucy nousi ja käänsi minulle selkänsä.



Nousin ylös ja kävelin lähemmäs naista. Huomasin hänen viinilasia pitelevän kätensä vapisevan naisen juodessa.
   ”Mitä minä nyt tein?” en voinut olla kysymättä, ja Lucy pudisti päätään naurahtaen surumielisesti.
   ”Et mitään, Adrian. Minä vain… en ymmärrä, miten voit olla… tuollainen.”
   ”Tuollainen?
   ”Noin hyvä mies.”



Kolmannet lasilliset kaadettuaan Lucy jäi lähelleni seisomaan. Hän hipelöi viinilasiaan sormillaan, näytti harkitsevan jotain. Lopulta hän puhui ääneen.
   ”Anteeksi, Adrian.”
   ”Pyysit jo anteeksi, ja sanoin, että --”
   ”Ei siitä. Vaan siitä, että herätin sinut keskellä yötä. Olin vain yksinäinen ja surullinen ja kaipasin sinua ja vanhoja aikoja. Raykin on kolmannella työmatkallaan kahden viikon sisään, ja… äh, minä haluan tanssia.”
   ”Mitä?” älähdin, ja Lucy otti minua kädestä.
   ”Niin, tanssia.”



Lucy raahasi minut olohuoneeseen, käynnisti läheisen levysoittimen ja pyörähti pari kertaa. Hän ojensi kätensä minua kohti.
   ”Tule!”
   ”En minä osaa --” estelin, mutta Lucy vain tuhahti sanoilleni.
   ”Minä opetan.”



No, en minä Lucyn opetuksestakaan huolimatta ollut kovin kummoinen nopeiden tanssija. Varsinkaan viinilasi kädessä. Viiniä läikkyi jossain vaiheessa lattiallekin, mutta Lucy ei välittänyt, vaan kävi täyttämässä lasit. Sillä välin se levysoittimessa soinut pop-kipale vaihtui johonkin hitaampaan.



Hetken luulin, että lopetamme. Lucy laski viinilasinsa alas, muttei kurkottanut sammuttaakseen levysoittimen. Sen sijaan hän katsoi suoraan minuun.
   ”No?”
   Laskin viinilasini Lucyn lasin viereen.



Tartuin Lucyn käteen toisaalta epävarmoin, toisaalta itsevarmoin ottein. Nyökäytin päätäni lyhyeen kumarruksentapaiseen, ja Lucy hymyili vastaukseksi.



Se oli niitä hetkiä, joiden ei toivoisi päättyvän koskaan. Niitä hetkiä, joina ainoa, mitä haluaa, on pysyä siinä ikuisesti ja uskotella itselleen, että kaikki olisi hyvin.
   Mutta hitaat tanssikappaleet kestävät yleensä kolmesta neljään minuuttia, ja jossain vaiheessa ne viimeisetkin soinnut tulivat.



Mutta hän ei etääntynyt. Ei, hän tarttui minuun vain kovemmin kappaleen vaihtuessa nopeampaan.
   ”Älä päästä irti.”
   Kuiskaus oli heikko, epävarma, mutta silti pyytävä. Ja minä tiesin, mitä Lucy halusi, ja halusin tehdä niin itsekin.



Hamuillessani Lucyn pehmeitä huulia nainen kietoi kätensä ympärilleni, antoi sormiensa vaeltaa selkääni pitkin alaspäin. Hätkähdin käden siirtyessä etupuolelle, aivan liian alas, mutten väistänyt. Käsi muutti suuntaa, eksyi takaisin selkäpuolelle.



Tarkkaan ottaen en ihan tiennyt, mitä tapahtui. Jossain vaiheessa vain huomasin, että Lucy oli sylissäni ja minä peruutin kohti ovea ja Lucy käski minua avaamaan sen. Ja minä avasin, ja me suutelimme ja ovi kolahti kiinni perässämme ja Lucy tarttui paitani helmaan.



Ei ehtinyt kulua montaakaan sekuntia, kun suurin osa vaatteistamme – etenkin Lucyn vaatteista – lojui jo lattialla. Lucylla ei ollut mekkoa, minulla ei ollut paitaa, tunsin tahmean huulipunan jättävän jäljen kaulalleni ja maistoin Lucyn huulet omillani. Olin huumaantunut. Ehkä myös viinistä, mutta enemmän rakkaudesta. Toivosta.



Hapuilin Lucyn rintaliivien hakasia. Naisen käsi siirtyi kaulaltani alemmas vyölleni. Olin hengästynyt, niin oli hänkin. Jossain mieleni perukoilla kävi ajatus Raysta, mutta niin – se mies oli työmatkalla, eikä heidän suhteensa vaikuttanut olevan kovin kestävällä pohjalla… mikä meitä estäisi? Ei mikään.



Kun makasimme sängyllä ilman rihman kiertämää, hengästys oli vain kasvanut ja puhuminen oli vaikeaa.
   ”Oletko… oletko varma tästä?” sain kuitenkin sanottua. En halunnut Lucyn tekevän mitään, mitä hän katuisi tai mitään, minkä hän tekisi vasten tahtoaan. Halusin olla varma siitä, että hän halusi tätä yhtä paljon kuin minäkin.
   Vastaukseksi Lucy nyökkäsi ja kohottautui yltääkseen suutelemaan minua.



Öinen sade rummutti ikkunoita. Vesipisaroiden piiskaavan äänen kiihtyessä se hukutti alleen hiljaiset huokaukset ja suudelmat, joita ei oltu tarkoitettu kaikkien silmille.

***





Aamu.



Olin hereillä, mutten uskaltanut avata silmiäni. Kohdata todellisuutta. Lucyn katsetta. Mahdollista kaiken romuttavaa katumusta.



Lucy näytti hereilläolonsa ensin. Tuntiessani naisen liikehtivän ja nousevan rintakehäni päältä avasin omatkin silmäni raolleen.
   ”Et menisi.”
   ”Pakko.” Lucyn äänensävyä oli mahdoton tulkita. ”Pue päällesi.”



Lucyn jo poistuttua makuuhuoneesta täysissä pukeissa minä vasta kiskoin housuja jalkaani ja suljin vyötä hermostuneena. Lucy katui, selvästi katui. Olin ehtinyt toivoa liikoja. Tämä päättyisi ennen kuin olisi ehtinyt kunnolla alkaakaan.



Keittiössä Lucy oli mennyt jääkaapille kuin mitään ei olisi tapahtunut. Karaisin kurkkuani, yritin selvittää käheää ääntäni.
   ”Lucy --”
   ”Otatko muroja vai jogurttia?” nainen kysyi, ja huokaisin alistuneena.
   ”Aivan sama.”



Istuttuamme pöydän ääreen murolautasten äärelle Lucy väisti katsettani ja vilkuili lähinnä pöydälle unohtuneen viinipullon etikettiä. Yritin tavoitella naisen silmiä siinä onnistumatta. Puhuin silti.
   ”Kadutko?”
   Lucy käänsi katseensa minuun.



Hän hymyili. Arasti, mutta hymyili kuitenkin.
   ”En. En kadu.”
   Vastasin hymyyn. ”En minäkään.”
   ”On kuitenkin yksi asia, joka sinun täytyy ymmärtää”, Lucy sanoi vakavoituen.



Ehdin jo aavistaa pahinta. Mitä tarkkaan ottaen, sitä en tiennyt, mutta se, mitä hän sanoi, melko lailla vastasi ”kaikkein pahinta”.

***



Anne Arbor. Kuinka hän oli kaivannutkaan tuon kaupungin lemuavaa suoaluetta, liian aikaisin ovensa sulkevia köyhiä räkälöitä ja kukoistavaa keskustaa.



Maisemat vilahtelivat taksin ikkunan ohi. Läheinen sellutehdas päästi ilmoille kuvottavaa löyhkää, mutta se kuvottava löyhkä tuoksui toki jollekin muullekin. Kuten esimerkiksi vanhoille muistoille. Haaveille. Unelmille.



Taksikuskin jätettyä hänet keskustaan, kuten hän oli pyytänyt, mies tarkasteli talojen seiniä ja yritti erottaa katujen nimet jo kaukaisuudesta. Pirun näkökyky. Piti mennä aivan lähelle nähdäkseen kunnolla. Phoenix Streetiä hän etsi, tämä oli Michigan Avenue...
   Niin, Michigan Avenue tosiaan. Nyt hän muisti taas, missä sekin oli.



Hymy hiipi väkisinkin hänen kasvoilleen. Sen aika ei olisi vielä, ei aivan vielä, mutta pian. Tarpeeksi pian. Ja hän odotti jälleennäkemistä kovin paljon…



… jälleennäkemistä ja kostoa. Ja sen takaisin ottamista, mikä kerran oli kuulunut hänelle. Vaikka väkisin.

***

Irviksen kommentteja:

En ole varmaan ikinä ollut niin epävarma osan julkaisusta kuin nyt...

Romantiikkaa! :D Vielä ei päästy Adrianin ja Darryllin tapaamiseen, josta puhuttiin viime osassa, mutta ehkä pian.

Koska en ikinä keksi mitään kunnon hölpötystä osan teosta, niin pari kysymystä, joihin ei ole pakko vastata:

1. Mitä "pahaa" Lucy sanoi Adrianille?
2. Tunnistittehan viimeisten kuvien miehen (vaikka miekkonen onkin vähän muuttunut)? Mitä hänellä on mielessään?


Ensi osa todennäköisesti tulee olemaan vähän eri näkökulmasta. Laittaisin sen ekstraksi, mutta kyseessä on siinä määrin oleellista informaatiota sisältävä osa, että saa olla tavallisten osien joukossa. Älkää kuitenkaan siis hämmentykö, vaikka osa onkin vähän erilainen. :)

Mulla on atm vähän sellanen fiilis osan teon suhteen, että pientä taukoa saattaa olla tulossa, joten älkää huolestuko, jos tulee pieni hengähdystauko. Mä meen aina fiiliksen mukaan näitten kanssa, välillä tulee kymmenen osaa parin päivän välein ja välillä tulee pitkiäkin taukoja, ettei mitään julkasta. Mutta saa nyt nähdä. En vanno mitään.

19 kommenttia

  1. Ihanaa, Lucy ja Adrian on ihana pari! <3 Tai no, "pari" kun eikös Lucy ollut naimisissa? No, oli miten oli, söpöjä ne on silti. Lucy varmaa sanoi että rakastaa Adriania mutta ei uskalla erota miehestään tai jotain vastaavaa?

    Tosta viimeisten kuvien miehestä tuli ensimmäisenä mieleen Andrews noiden silmien takia, mutta ei toi todellakaan ole Andrews. :D Joo, en tunnista.

    Tauko ei haittaa, parempi vaan tehdä silloin kun siltä tuntuu. Sitä paitsi, hyvää kannattaa odottaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucy <3 Adrian :)

      Lucy tosin ei ollut naimisissa, vaan avoliitossa ts. asuu vain yhdessä Rayn kanssa. Onhan Lucyn sukunimikin vielä Riley (vaikka sehän nyt ei ole nykypäivänä tae mistään).

      Joo ei ole Andrews tuo miekkonen. :D Joku vanha tuttu se on, ei niitä nyt niin kovin montaa ole... mietmietimieti! ;)

      Poista
  2. hedgehog1/9/16 11:14

    Oo, mikä osa!
    (kirjotan kommaa kännykällä joten pieniä kirjoitusvirhepaholaisia saattaa näkyä, sori)

    1. Lucy todennäköisesti haluaa jatkaa yhä sen miekkosensa kanssa. Mua se ei haittaa koska en Lucystä niinkään välitä mutta Adrian ei varmaan ajattele samalla tavalla kuin mä :D
    2. Viimeisten kuvien mies tunnistettu ;) Eikä sillä varmaan mitään kivaa oo mielessään. Tai mistä sitä tietää! :DDDD

    Ja pidä ihmeessä taukoa, jos siltä tuntuu c: Oman jaksamisen ja fiiliksien mukaan pitääkin tarinan teon suhteen mennä.

    -hedgehog-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiva kun tykkäsit!

      Adrian ei varmasti kauheasti arvostaisi, jos Lucy sanoisi noin. :D Sääli, ettei lukijat ole niin sulaa vahaa Lucyn käsissä kuin Adrian on... :P
      Hyvä kun tunnistit miehen, ja tosiaan kostoahan se ainakin näyttää hautovan joten tuskin mitään kivaa on mielessä ;)

      Poista
  3. Voi Adru, Adru, Luci tahtoo ihan vain lohtua. Osa oisi ollut paljon suloisempi, jos Luci ei kylmän suunnitelmallisesti vaan pettäisi Rayta. Toisaalta, en mä tätä suloisuuden takia luekaan:D Hmm, Luci varmaan sanoi jotain "tämä ei tule toistumaan" tai "rakastan Rayta enemmän"? Luulen tietäväni miehen! Kostoa!!!!!!!

    Kyllä, tykkäsin myös tästä osasta, vaikka romantiikka ei yleensä ole niinkään mun juttu ja ketään ei kidutettu:O paitsi ehkä henkisesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistäs sitä tietää, mitä Lucy tahtoo... ;) Ja olihan se sentään melkomoisessa hiprakassa pettäessään, vaikkei nyt kuitenkaan aamulla edes katunut tekosiaan.

      Kostoa haudotaan! :D Kukaan ei näköjään uskalla kuitenkaan sanoa ääneen epäilyksiään miehen henkilöllisyydestä :P

      Romantiikka ei ole munkaan juttu, mutta kyllä sitä tähän tarinaan saadaan :D Puolelta jos toiseltakin... ymmärrät sitten joskus ;)

      Poista
  4. 1. Mitä "pahaa" Lucy sanoi Adrianille?
    Ei mitään käryä, mutta Lucyllä ei kyllä ole puhtaat jauhot pussissa, niin hämärältä vaikuttaa. Adru on vaan siihen liian rakastunut. (tietäisin sille paremman rakkaudenkohteen, vinkkinä annettakoon että se alkaa D:llä ;))

    2. Tunnistittehan viimeisten kuvien miehen (vaikka miekkonen onkin vähän muuttunut)? Mitä hänellä on mielessään?
    Joo tunnistin!!! Saanko keksin? Okei, en halua, olen herkkulakossa. :P Mitähän sillä olis mielessä, ehkä jotain väkivaltaista kenties.

    Tykkäsin osasta, mutta en tykännyt Lucysta (mikä mulla on sun kaikkia naishahmoja vastaan D:)! Hommaa se nainen jo pois pelistä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että ei puhtaat jauhot pussissa... :) Mä herätän teissä lukijoissa lieviä luottamusongelmia taas. :D
      Ja ei. Adrianin ja Darryllin välillä ei ole mitään. Ei, vaikka Irviksen salaiset kuvakansiot väittäv............ en sanonut mitään.

      Saat keksin! Väkisin! >:D

      Voi miksi mun naishahmot herättää sussa vihan tunteita :D

      Poista
  5. Huih! Lucystahan paljastui aivan uudenlainen puoli! Me like! :P olen outo.. tiedän :D
    mutta siis.. veikkaan että Lucy sanoi tyylillä että niin kivaa kuin tämä olikin niin se jää tähän yhteen kertaan, no bad feelings tyylillä tai sitten haluaa jatkaa suhdetta mutta salassa, kulissia Rayn kanssa mutta petiä Adrianin kanssa? Osuuko edes mikään noista oikeaan, tuskin. :D

    Se että kaikki tunnistaa mysteeri miehen mutta ei sano.. hmm... ite epäilen että se on Gary, mutta en ole aivan sataprosenttisen varma asiasta... Onko?

    Kiitos mielettömän hienosti tehdystä osasta! Jostain syystä tykkäsin tästä.. Romantiikkako sen teki.. en ole varma, mutta tuo loppu huipennus ylitti kaiken muun, jostain syystä tykkäsin tuosta viimeisestä kuvasta, vaikka siinä ei näkynyt muuta kuin silmät.

    VastaaPoista
  6. Oi Lucy! Mikä kissa hänestä suoriutuikaan! =D Sitä toinen tahtoo ajatella, että tästä yöstä saattoi olla seurauksia tulevaisuudelle... Saatan olla väärässä, ja todennäköisesti olenkin, mutta mikä ihana pieni yllätys se olisikaan... ;-)

    Lucy varmaan haluaa jatkaa vain ja ainoastaan ystävänä, mitä se nyt sitten ikinä tarkoittaakaan hänen kohdallaan... Ja ei, en tunnistanut miestä, mutta en pidä sitä mitenkään ihmeenä. =D Mikä dementia... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, Lucy ei tosiaan ole ihan viaton teinityttö enää >:D Ihana arvaus sulla, saa nähä osuuko koskaan oikeaan...

      "Mitä ikinä tarkoittaakaan hänen kohdallaan" No sepä juuri, naikkosella saattaa olla melko mielenkiintoisia ajatuksia siitä, miten tästä eteenpäin... ne paljastuvat sitten tulevaisuudessa ;)

      Poista
  7. Uuuh mikä osa! ♥.♥ Kattelin tätä täällä vaan pää vihreänä kateudesta :D Tekisi mieleni pyytää sua antamaan jotain oppitunteja, jos en tietäisi miten vaikeaa semmoinen on.

    Ludrian ♥♥♥ Awwws, Lucy sittenkin antoi Adrianille anteeksi. :') Tosin Ray ei varmasti tykkää, jos saa tietää tuosta pikku syrjähypystä. Ja sitten Adrianille tulee lisää ongelmia. Tupla-voih. Tripla-voih!

    Mäkin (hehe, McDonald's :DDD) tunnistin viimeisten kuvien miehen. Hmm, millaistahan kostoa tuo suunnittelee...

    Tykkäsin osasta tosi tosi tosi paljon! Sun laatu ja taito tehä tarinaa vaan paranee koko ajan! :3 Jos ja kun joskus lopetat tarinoiden teon simsillä, niin tuun kyllä kaipaamaan näitä ihan mielettömästi... samalla lailla, kun kaipaan vieläkin erästä tarinaa nimeltään From the first sight ja banssun LC Flynniä ;__; banssun piti aloittaa uusikin tarina, mutta ei koskaan saanut sitä blogiin asti koska kone petti alta. Mä kuitenkin sain kunnian lukea ekan osan, enempää banssu ei ehtinyt tehdä muttah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt sentään vihreäksi muutu, mutta kiva, jos jopa mun romantiikkasepustukset iskee :D Oppitunteja en edes suostu antamaan, en mä nyt mikään guru tässä hommassa ole.

      Ludrian... no on se parempi ku Dadrian. Eiku mitä :DD Mutta joo, se antoi anteeksi asioita mietittyään. Ray ei tosiaankaan tykkäisi tästä, nähtäväksi jää tuleeko asia koskaan ilmi vai ei!

      Kiva kuulla, että kehityn edelleen! Ehkä mä vielä joskus saan värkättyä jotain aiempaa kustantajalle lähettämääni väkerrystä parempaa. Ei sitä tiedä. Toivoisin kovasti, että saisin.

      Poista
  8. Ihanaa, Adrianin ja Lucyn välillä tapahtui sittenkin jotain romanttista! :D Sentään osa viime osan veikkauksestani meni oikein, sillä ei Lucy ainakaan näyttänyt olevan ongelmissa, ehkä.

    1. Veikkaisin, että hän kertoi Adrianille, että he ehkä voivat jatkaa tapailua, mutta sen pitäisi tapahtua salassa. Kun Lucy on yhdessä sen Rayn kanssa, niin hän ei varmaan tykkäisi hyvää, jos saisi tietää. :D

    2. Aika varmasti voisin sanoa että tunnistan.

    Pidin tästä osasta jotenkin todella paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain arvasit oikein! Soittaja oli Lucy, mutta ei ainakaan näennäisesti vielä ongelmissa. Saa nähdä, ilmaantuuko niitä vielä. (Kiroan tässä vaiheessa välilyöntisormeani, tuppaan lyömään spacea ihan ihme kohtiin tekstissä joten jos tulee kummia välilyöntejä tänne niin älä ihmettele)

      Hyviä veikkasit kyllä, mutta voi h, sinäkään et sanonut suoraan kuka tuo mies oli ;) No ehkä luotan siihen että kyllä te sen tunnistitte. Eihän kaikkea tarvitse suoraan sanoakaan ;)

      Poista
  9. Olin ihan varma, että jos Lucy soittaa, se on jonkinlaisissa ongelmissa. :D Ei sillä, että tämä sen huonompi vaihtoehto olisi. ;)

    1. Veikkaan, että tuo silti haluaa jatkaa Rayn kanssa.. :c Harmi, jos ottaa mieluummin Rayn (koska näemme hänet tarinassa..?) ku kaupungin hoteimman miekkosen (= Adrianin <3) Mutta mistäs sitä tietää.. ;)++ Tänään ku heräsin, jäin sänkyyn miettimään hetkeks et pitäs tännekki kommentoida, ja sit rupesin miettii et entä jos Lucyn ja Adrianin välillä olis tuon yön aikana tapahtunu.. Vahinko? Tai tapahtuis tulevaisuudessa. Okei, aika kaukaa haettua, jos tajusit mitä tarkoitan. XD (Alko soimaan se Sannin biisi päässä..)

    2. Juoniva miekkonen tunnistettu.. Ehkä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan se tavallaan ongelmissa. Yksinäinen ja surullinen, mieskin työmatkalla ja yksin joutuu käymään cocktailjuhlissa.... ;)

      Ray nähdään kyllä tarinassa! En tiedä vielä itsekään, milloin, mutta kyllä nähdään. Se ei ole siitä hoteimmasta päästä sitten, näyttää lähinnä joltain IT-tukinörtiltä. :DD
      Voi kyllä, tajusin mitä tarkoitat. Eihän se mahdotonta olisi ;)

      Juoniva miekkonen nähdään ensi osassa!

      Poista
  10. Anonyymi4/9/16 19:40

    Koukuttava tarina ja pakko kommentoida tähän väliin, ennen kuin menen lukee uudempia osia :D

    1. Mitä "pahaa" Lucy sanoi Adrianille?
    - Jaa'a, enpä tiedä :D Tulee mieleen, että vaikka Lucy ei katunutkaan tekoaan, se silti haluais jatkaa oman aviomiekkosensa kanssa :D Toisaalta humalapäissä tehndyt ratkasut harvemmin on hyviä, mut tässä tapauksessa mun puolesta se voisi heivata Rayn huitsin kukkuun ja ottaa Adrianin takas :P

    2. Tunnistittehan viimeisten kuvien miehen (vaikka miekkonen onkin vähän muuttunut)? Mitä hänellä on mielessään?
    - Gary se on ihan selvästi, ei voi erehtyä :D

    ~ Elizabeth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, hyvä että olen onnistunut koukuttamaan jonkun :D

      Hyvä veikkaus Lucysta! Sulle varmaan selvisikin jo uudemmista osista, mitä Lucy sanoi. Ja myös mun mielestä Ray vois kyllä painua kettuun jo, Lucy voisi ottaa Adrun :D

      Garyhan se ;)

      Poista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit